Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Amit ma szírozhatsz, ne halaszd holnapra

2017. 06. 14.

Tegnap a Polgár Béla nevű Intézménynél voltam. Bélával kb. 40 éve ismerjük egymást és azon kívül, hogy rendszeresen ki/át és megbeszéljük a világ történéseit, Béla időközönként megmasszíroz. Merthogy Béla, gyógymasszőr. Több évtizedes gyakorlattal és mindenféle oklevéllel rendelkezik (még egy kínai kórházban is dolgozott tapasztatszerzés céljából), de van benne valami, ami a tudáson és elhivatottságon túl az óriások közé emeli, ez pedig nem más mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől Mozart lesz a Mozart és James Bond a Roger Moore (hogy az olimpiai bajnokokat meg József Attilát már ne is említsem).
Fájó derékkal mentem hozzá tegnap és fél óra múlva mintha kicserélte(k) volna.
Polgár Béla – A masszőrök sztárja, a sztárok masszőrje.😊 Masszirozta Catherine Deneuve-öt, Donald Sutherland-ot, Jean Claude Van Damme-t (és Bush-t meg Clinton elnököket is majdnem.😊)
Szóval ha Béla autó lenne, akkor Rolls-Royce lenne, de szerencsére Béla nem az, hanem masszőr. Keresd bátran, ha fáj valamid vagy csak felüdülésre vágysz.

http://antistressmassage.hu/

Ingyenes öngyógyító tanfolyam
Szeretnél kigyógyulni a
pánikbetegségből?

Iratkozz fel ingyenes öngyógyító tanfolyamunkra!

Feliratkozom Bővebben
Pánikbetegség? Van kiút!
Készen állsz a teljes átváltozásra?

Akkor ezt a programot neked találták ki!

Belenézek
Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Konzultáció
Elakadtál?

Szakembereink készséggel
állnak rendelkezésedre!

Időpontot kérek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek