Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Amit ma szírozhatsz, ne halaszd holnapra

2017. 06. 14.

Tegnap a Polgár Béla nevű Intézménynél voltam. Bélával kb. 40 éve ismerjük egymást és azon kívül, hogy rendszeresen ki/át és megbeszéljük a világ történéseit, Béla időközönként megmasszíroz. Merthogy Béla, gyógymasszőr. Több évtizedes gyakorlattal és mindenféle oklevéllel rendelkezik (még egy kínai kórházban is dolgozott tapasztatszerzés céljából), de van benne valami, ami a tudáson és elhivatottságon túl az óriások közé emeli, ez pedig nem más mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől Mozart lesz a Mozart és James Bond a Roger Moore (hogy az olimpiai bajnokokat meg József Attilát már ne is említsem).
Fájó derékkal mentem hozzá tegnap és fél óra múlva mintha kicserélte(k) volna.
Polgár Béla – A masszőrök sztárja, a sztárok masszőrje.😊 Masszirozta Catherine Deneuve-öt, Donald Sutherland-ot, Jean Claude Van Damme-t (és Bush-t meg Clinton elnököket is majdnem.😊)
Szóval ha Béla autó lenne, akkor Rolls-Royce lenne, de szerencsére Béla nem az, hanem masszőr. Keresd bátran, ha fáj valamid vagy csak felüdülésre vágysz.

http://antistressmassage.hu/

Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek