Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Egy indiai gyógynövény és az ő tulajdonságai

2017. 05. 01.

“Kedves Géza! Úgy döntöttem kipróbálom a B. Neurot. Viszont a gyógynövényről ami benne van azt olvastam, hogy az altatók és a szorongásoldó gyógyszerek hatásait felerősítheti, ezért ezekben az esetekben kerülendő.”

Kedves Kérdező! A Withania Somnifera a pszichés és fizikai stresszel szembeni ellenállóképesség növelésére, a szervezet általános erősítésére használatos gyógynövény, melyet már 3 ezer éve használ az emberiség.
Tudományos kutatások által igazoltan, támogatást nyújt az idegrendszer számára mentális feszültség esetén, hozzájárul a megfelelő pszichés működés fenntartásához. (Egyébként a készítmény többi összetevője is eme vezérfonal mentén fejti ki hatását.)

Tehát. Miután segíti az idegrendszert és a normál szellemi működést, valamint hozzájárul a megfelelő pszichológiai funkciók fenntartásához (mindezt természetes módon), amondó vagyok (orvosok, gyógyszerészek és a termék fogyasztóinak ajánlásaival kiegészítve), hogy bátran használhatja, nem kell félnie tőle. Annál is inkább, mivel a gyógynövénnyel kapcsolatos biztonsági elemzés kimutatta, hogy a gyógynövénynek nem ismertek gyógyszer – interakciói, azaz nem lép kölcsönhatásba gyógyszerekkel.

Ez és sok más egyéb tulajdonságai (pl. nem találtak specifikus nem kívánt hatásokat és nem ismertek túladagolással kapcsolatos esetek sem), arra engednek következtetni, hogy teljes mértékben biztonságosan alkalmazható orvosi felügyelet nélkül is. Csak széljegyzetként jegyezném meg, hogy az Európai Unióban forgalomban levő étrend-kiegészítők gyártását szigorú előírások szabályozzák, csak és kizárólag olyan készítmény lehet forgalomban, ami összetevői tekintetében ezeknek maximálisan megfelel. (A készítmény 2006 óta kapható a magyarországi patikákban, gyógynövényboltokban.)

A gyógynövénnyel kapcsolatos biztonsági elemzést teljes terjedelmében olvashatja >>> ITT

Üdvözlettel, Brandenburg Géza

Ingyenes öngyógyító tanfolyam
Szeretnél kigyógyulni a
pánikbetegségből?

Iratkozz fel ingyenes öngyógyító tanfolyamunkra!

Feliratkozom Bővebben
Pánikbetegség? Van kiút!
Készen állsz a teljes átváltozásra?

Akkor ezt a programot neked találták ki!

Belenézek
Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Konzultáció
Elakadtál?

Szakembereink készséggel
állnak rendelkezésedre!

Időpontot kérek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek