Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Felhők fölött mindig kék

2017. 02. 07.

Az érzékeny idegrendszer sajátságos problémái általában nagyon hasonlóak tudnak lenni. A félelem, a folyamatos önmegfigyelés, a bizonytalanság, a rettegés, valamint az ártalmatlan testi tünetek katasztrófizálása, mind-mind ugyanúgy jelen vannak azok életében, akiket ezzel áldott meg a sors.
A régi fórumtalálkozók alkalmával katartikus élmény volt megélni azt, hogy különböző nemű, korú, foglalkozású, érdeklődési körű emberek, akik soha nem találkoztak egymással, mennyire felszabadultan, őszintén, nyíltan tárják ki egymásnak lelkük féltve őrzött titkait, miután pár szóból, egy elejtett mondatból kiderült, hogy bár nem ismerik egymást és teljesen különböző életet élnek, LELKÜK UGYANAZZAL A MINTÁVAL VAN KITAPÉTÁZVA.

Szóval 1.)
Lehetsz akárhány éves, tökmindegy, hogy mi a foglalkozásod, nem számít, hogy a csepeli strandon napozól vagy Floridában az óceán partján, gondolhatsz bármiről, bármit és lehet sok mindenről eltérő véleményed, álmaink, félelmeink, fő problémáink és legfontosabb céljaink, azaz a LÉNY(EG)ÜNK ugyanaz.

…és még valami. (Most jön a jó hír.) A kulcs is ugyanaz, a kulcs, ami nyitja ennek a cizellált mintákkal díszített titkos szobának az ajtaját. Igen. Az is ugyanaz. Ezt mint zár(t)szakértő mondom, tizenvalahány évnyi, szabadulást segítő “munkám” tapasztalatai alapján.

Szóval 2.)
Tudom, hogy mennyire nehéz elhinni bármit is, amikor nincs remény, nincs vigasz, nincs kapaszkodó és már a következő másodperc megélése is csodának számít, DE!
Mégis mondom, mert igaz, mert tudnod kell, hogy ugyanúgy, mint több ezer másiknak, neked is kinyílik az az ajtó, te is át tudod tapétázni azt a falat ott belül, te is visszakaphatsz mindent amit elvesztettél, csak higgy a célok elérésében, a sikerben, a győzelemben, HIGGY MAGADBAN!
…az elején elég lesz, ha csak egy kicsit, aztán megjön az majd, mint evés közben az étvágy.

Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek