Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Jó Létvágyat kívánok!

2017. 07. 19.

Nem tankönyvekből tudom, hogy milyen az élet, összegyűrt lélekkel. Megjártam a rettegés El Caminó-ját egy szorongásoldókkal, fájdalomcsillapítókkal, altatókkal teletömött zsákkal a hátamon. Tudom milyen úgy tenni, mintha semmi baj nem lenne, miközben hideg verejtékben úsztat a félelem és tudom miennyire borzalmas a ritmust kihagyó, nagyot dobbanó szív torokszorító zsinege.
Tudom milyen a “jaj csak ne legyen magas” kezdetű fohász érszűkítő pántjában figyelni a vérnyomásmérőt és tudom milyenek a süket fülek, amik mint a megakadt tű a lemezjátszón csak ugyanazt és ugyanazt nyekergik mióta az eszem megállt és azon is túl: felírom e-e-ezt, felírom a-a-azt, szedje be-e-e-eee!
Szóval tudok mindent az ibolyáról, nem csak olvastam róla, de meg is szagoltam (kis hijján alulról), tehát bele és átérzek minden fájdalomba, búba, bánatba, ami azzal kezdődik, pánik.
De azt is tudom,hogy a gödörben ott van a létra, igen, tudom, foghíjas meg recseg kicsit, de fel lehet mászni rajta, …MINDENKINEK.
(Még annak is, aki ezt most nem hiszi.)
Ezért tiszta szívvel és jószándékkal bátorítok mindenkit arra, hogy használja ki a honlapomon levő önsegítő lehetőségeket, olvasgassa el az ott levő cikkeket, interjúkat, nézze meg a riportfilmeket, tegye magáévá a tanultakat, biztos vagyok abban, hogy nagy hasznára lesznek. www.panikbetegseg.eu
Bozótvágó kés leszek a kezedben. Csak gyere utánam, tedd a dolgod és minden rendben lesz! Rendben? 🙂
Jó Létvágyat kívánok! Baráti öleléssel, Brandenburg Géza ❤️🤓

Ingyenes öngyógyító tanfolyam
Szeretnél kigyógyulni a
pánikbetegségből?

Iratkozz fel ingyenes öngyógyító tanfolyamunkra!

Feliratkozom Bővebben
Pánikbetegség? Van kiút!
Készen állsz a teljes átváltozásra?

Akkor ezt a programot neked találták ki!

Belenézek
Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Konzultáció
Elakadtál?

Szakembereink készséggel
állnak rendelkezésedre!

Időpontot kérek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek