Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Kedves Karácsony! Szeretlek!

2015. 12. 21.

Nagyon örülök, hogy eljöttél!

Amióta az eszemet tudom, a december mindig is bizsergető izgalommal és türelmetlen kíváncsisággal telt el, amit általában csak az “aranyozott” kis harang gyöngyöző csilingelése oldott fel Szentestén. …hát igen! Az maga volt a boldogság, amikor a “csingiling” szabaddá tette az utat a hatalmas, csillogó-villogó karácsonyfa alatt felhalmozott ajándékok felé és én letéphettem végre a papírmasé várról, a gipsz katonákról, a színes műanyaglovagokról, a lendkerekes autóról a csomagolópapírt.

Persze, csíptem én a Mikulást is, Őt is mindig izgatottan vártam. Képes voltam egész délután cipőt, csizmát, papucsot suvickolni, nehogy üresen maradjon valamelyik is. Ragyogó fényesre pucoltam minden lábbelit a házban, aztán egész este az ablakot lesve, csak vártam-vártam és komolyan mondom, egyszer mintha még láttam is volna elsuhanni nagy piros köpönyegében a fehér szakállút. Természetesen állhatatos munkámnak (na meg a jó magaviseletemnek:-)) köszönhetően, mindig “volt zsákjában minden jó, piros alma, mogyoró”  és még banán, mandarin, plüss maci, egyszer még egy cakkos fülű kutya is.

De hát a Jézuskával azért, nem vetekedhetett. Tőle mindig sokkal több ajándékot kaptam, arról már nem is beszélve, hogy másnap még otthon is maradhattam azzal a rengeteg kinccsel amit hozott. Óóóó… micsoda boldogság volt egész nap játszani velük.

Christmas-Tree

Kedves Karácsony! Szóval, szeretlek! Ugyanúgy, mint régen. Szeretem az ízeid, a színeid, az illatod. Persze a kis harang már az én kezemben csilingel, a karácsonyfa már nem olyan hatalmas és nem délceg gipszkatonák, hős műanyaglovagok várnak rám a fa alatt. De mégis. Úgy érzem most is igazi csodáit kapom a világnak. A szeretet igazgyöngy cseppjeit, szeretteim arcán legördülve.

Karácsony! Te Nagy Kópé! Mindig tudod mi az, ami örömöt okoz nekem!

Kellemes, Békés, Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Szeretettel,
Brandenburg Géza

Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek