Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Vigyázz Malvin, jön a kanyar …avagy a közúti közlökődés netovábbja

2015. 12. 03.

Jóindulatú vagyok, türelmes, segítőkész (na meg vidám, kreatív, szórakoztató, okos és szerény) 🙂 Ilyen a természetem. Persze ehhez azért nagyban hozzájárul az is, hogy jól működik az idegrendszerem. Na és akkor témánál is vagyunk. Semmi litánia (csak egy kis withania 🙂 ), tényleg csak röviden.
Egy héten nagyjából négyszer, úgy napi 80 – 100 km-t kavirtyolok az Érd – Budapest – Fót – Érd vonalon autóval. (Patikákat és gyógynövényboltokat ellátó gyógyszer és gyógynövény nagykereskedéseknek szállítom a Brandenburg Neuro tablettát.)
Ilyenkor kis szünetekkel (pisi, ez, az) de. 11-től, du. 6 -7-ig az autóban ülök és meg kell mondjam, eléggé átfogó képet kapok az emberek  stresszkezelő, valamint problémamegoldó képességeiről.

A higgadt nyugalom, mint a mentális jólét kívánatos fundamentuma, csak elvétve mutatja magát ebben a kipufogógázt verejtékező feszes forgatagban.  Az 50-es táblánál 100-al előzés, a piros lámpán kamikázé módjára áthajtó városi dzsipp, totál megszokott eleme ennek a frusztrált városi közlökődésnek.
Az anyukák áldott állapotaival kapcsolatos kívánságokról már nem is beszélve, amik ha teljesülnének, valószínűleg látványosan megemelkedne a születések száma Magyarországon (ami azért nemigazán lenne kívánatos, tekintettel az esetek többségében lévő, egyfajta szoros vérrokonsági kapcsolat miatt).
Száz szónak is egy a vége. Egy pánikrohamokkal, szorongással, rosszullétekkel küzdő embernek mindenképp ajánlatos bejuttatnia a szervezetébe azokat a vitaminokat, nyomelemeket, tápanyagokat, amik nélkülözhetetlenek az idegrendszer normális működéséhez. Ezt ugye tudjuk. (Aki nem, az járjon utánam! 🙂 )

malvin2
Na de! Szerintem magabiztosan kijelenthetjük azt is, hogy a sárga lámpánál füstölgő gumikkal induló, lehúzott ablakból vörös arccal anyázó, zebrán csoszogó nénire dudáló “fittipaliknak” is elkelne  egy jóféle B-vitaminos készítmény (mondjuk a Brandenburg Neuro tabletta). Nemde? De! Persze. 🙂  …és végül, de nem utolsósorban, természetesen azoknak is, akik egyszerűen csak itt, ma, ebben a hétköznapi feladatokkal teli (sz)arénában húzzák az igát, (f)élik az életüket, szorongva, idegesen, a nyugalmat, békét keresve-hajtva.

Brandenburg Géza

Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek