Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Virágot Algernonnak …meg mindenkinek, aki el szeretné érni a célját egy kibeb@szott labirintusban

2016. 02. 03.

A hajnali 2 db. 0.5- ös Xanax, a reggel utána dobott egy deci vodkával, nagyjából de. 10-re, de legkésőbb 11-re, általában méretes bukósisakká keményedett a koponyám belsejében. Gondolom azt mondanom sem kell, hogy ettől a benzó-pia kombótól egyáltalán nem lettem újra a régi. Annyi történt, hogy hol voltam, hol nem voltam, valóra váltam, elvarázsolódtam, vigyorogtam mint a mérgezett (birs)alma a gonosz boszorkány kezében. Jó, hát csendesebb lett kicsit a vészharang (elhalkult a „bajvan-byeoan”) meg hátrébb léptek kettőt a Godzilla méretű szörnyek, de semmi több.
A szürkeállományt színesítő napkezdő gyógylöket, sajnos abszulajte nem irtotta ki fejemből a „GAZT” (a szó kettő db. értelmében).

labirintus
A pulzusomat, a nyaki ütőeremet továbbra is folyamatosan tapogattam, a „szívbeütéseket” (extraszisztolékat) tompábban ugyan de éreztem és a „nekem lőttek, hamarosan nagyon (n)agy beteg leszek” kezdetű sósavas pengével bevésődött gondolatbuborék is csak kicsit lett homályosabb, agyontépázott hipotalamu(m)szomban.
Szóval a  fej,- és reményvesztett elme-háborúzó gondolatok csataterén (kitágult pupillával és beszűkült tudattal)  ugyanúgy szorongva figyeltem magam és önfeledten féltem.
A különbség annyi volt, hogy a szesz és a szorongásoldó okozta zsibbadás, foltozott annyit a rettegés ütötte lyukakon, hogy ilyenkor csak tokáig ültem a szarban. A fejem még kilátszott, …azaz kaptam levegőt, láttam (a karón a varjút) meg beszélni(?) is tudtam ( mint pl., hogy: háámozsdetényleg mééévanmi?). Mondjuk csak déli 12-ig, max. du. 2-ig voltam ilyen „szószátyár”, ugyanis a második (g)agyituning után jóformán nemigazán hallottam már semmit, minek köszönhetően érthető módon, hallatlanul nagyot csökkent a társalgás iránti igényem. …mert hát ugye abban a nagy csöndben, minek szólaljon meg az ember nem?

Szóval fejszínes ködbe burkolózva, (v)egyszerűen teltek-múltak a napjaim, elvoltam a labirintus START feliratán, az „S” betűtől a második „T”-ig bóklászva és vissza. Szétszórtan, szerte-xanax hagyva magam körül mindent, legfőképpen saját magamat. Ezerkilenszáz-kilencvenvalamennyit írtunk, ha jól belegondolok, a napjaim meg voltak számlálva.
Xanax, Stilnox, Quarelin, Betaloc marokszámra, na meg a vodka, hogy valami örömöm is legyen a z(ürömben), …hát mit mondjak. Egyik pillanattól a másikig (f)éltem. Nem voltak vérmes reményeim az új krumplival meg a tartós tejjel kapcsolatban.
Na jó, nem szaporítom tovább a szó(sz)t. Mint tudjuk, ezért-azért-amazért, egyszer csak jött a “veni, vidi, vici” és én úgy mentem keresztül a labin (útvesztő görögül, rövidítve), mintha rakétával lőttek volna ki. Na jó, egy kicsit azért lassabban. 🙂 A lényeg az, hogy jó lett a vége és ha ugye a vége jó, akkor minden jó. 🙂

Azóta ezen a labirintuson sokan átmentek már. Jók az útjelzőtáblák, az ösvény is ki van taposva, plusz ha valaki megtorpan, csak cincognia kell és máris hozom a fáklyát! 🙂 Szóval ha esetleg ott toporogsz a START mezőn, tiszta szívemből bátorítalak, hogy végy egy nagy levegőt és indulj el! Higgy magadban, légy tántoríthatatlan és találd meg azt @rva sajtot! Sikerülni fog! Tudom! 3-2-1… 🙂

Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek