Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Öngyógyító tanfolyam


Pánikbetegség

Egy feneketlen, sötét örvény, amiben eltűnik minden, ami szép, minden, ami jó és nem marad más csak szenvedés, bánat és félelem.

Pánikbetegség

Egy lelket szorító spanyolcsizma, ami szétzúzza az álmokat és úgy roppantja össze az embert, mint mázsás kerék a vékony nádszálat.

Pánikbetegség

Egy félelmetes fenevad. DE HIDD EL, LEGYŐZHETŐ! És az elmúlt évek tapasztalataival a hátam mögött magabiztosan állítom, hogy ez NEKED IS SIKERÜLHET!

“Tulajdonképpen mindannyiunkban megvan az öngyógyítás képessége. Működik bennünk egy természetes erő, melynek segítségével meggyógyulunk és egészségesek maradunk. Tudatosítanunk kell ezt az erőt, rejtett lehetőségünket, hogy jó közérzetünk érdekében hasznosítani tudjuk.” – Susanna Ehdin, svéd kutató orvos.

Az a program, amit még 2000 telén állítottam össze és aminek célja a pánikbetegség leküzdése volt, kitűnően működik. Rengeteg ember kapta vissza lelki egészségét eddig a segítségével. Nekik a pánikbetegség már csak egy rossz emlék maradt. Gyarapítsd Te is a gyógyultak népes táborát!

Iratkozz fel:A pánikbetegség kezelése összetett feladat.
Ehhez nyújt segítséget az INGYENES Öngyógyító tanfolyam.
Vágj bele most!

Bizonyítottan nagy segítség a pánikbetegség legyőzéséhez

A tanfolyam a gyógyulás lehetőségeinek megismeréséhez nyújt segítséget 25 db elektronikus levél formájában. Mindegyik levél, egy-egy fegyver a pánikbetegség elleni harcban.

Néhány vélemény az ingyenes tanfolyamról:
 • Üdvözletem!

  Azt a gondolatot már eleve díjazom, hogy valaki neki mert vágni annak a dolognak, hogy alternatív megoldásokat keressen és találjon erre a nem túl népszerű, de annál inkább alattomos betegségre.

  Számomra nagyon tanulságos, bátorító és meggyőző volt a tanfolyam. Sajnos az én esetem is tipikus és azonos a betegség ismertetőkkel a történésekkel. Remélem én is megtalálom a kiutat.

  Egyelőre nem gondolom, hogy változtatni kellene. Az eleve jó dolog, hogy a szerző és a betegtársak leírják egymás problémáját, így egymástól is bátorításokat kapva az igazi gyógyulás reményében.

 • Nekem a legjobbkor jött ! Éppen most hagytam el a gyógyszereket, amiket kerülök egész életemben, de sajnos néha mégis igénybe kell venni legalább egy rövid időre. Eddig is bebizonyosodott már, hogy ösztönösen ráérzek, hogy mit kerüljek és mit részesítsek előnyben és ezek teljesen megegyeznek az ön által elmondottakkal, de feltétlenül szükséges a megerősítés időnként, így hát nagyon köszönöm!!! Egy ilyen térdre esés után nem könnyű visszaszerezni az önbizalmunkat és nagyon jól jön egy kis erősítés és figyelmeztetés még azokra is, amit tulajdonképpen tudtunk. Tehát csak elismeréssel tudok szólni a segítségéről. Még egyszer köszönöm!!!!

 • Kedves Géza!

  Nagyon köszönöm önzetlen segítségét, az új évben már a tanfolyamon tanultak szerint fogok élni.

  Amit talán a legfontosabbnak tartok, az a mozgás, mert egy jó edzést követően szinte azonnal tapasztalom a kedélyállapotom javulását! Nagyon köszönöm!

 • Először is szeretném megköszönni a segítséget! Nagyon figyelmes és emberi dolognak tartom, hogy egy gyógyult beteg tanfolyamot készít és segítséget nyújt sorstársainak. Ez nem hétköznapi dolog sajnos. Én egyszer már sikeresen kigyógyultam ebből a pánik-állapotból, de sajnos nem tartottam be a bevált “módszert”,”szabályokat” ezért visszaestem…..Most pedig a bevált életvitel folytatása mellett, ez a tanfolyam új ajtókat nyitott számomra! Alap dolgokat tartalmaz, ami nagyon fontos!!! Először nekem konkrétan egy kis füzet írogatása, olvasgatása (agykontroll) számomra jó életvitel megtalálása, gyakorlása és egy kedves pszichiáter gyógyszermentes kezelése segített. A mostani problémáimnál úgy gondoltam kiegészíteném a “gyógyításomat”….az Ön tanfolyamával. Sok új dolgot tárt fel előttem és tudom ebben az állapotban minden új információ reményt és segítséget ad. Előre is köszönöm!!! Üdvözlettel: Tóth Diána

 • A tanfolyamot jónak tartom, és valóban sok fontos dolgot tudhat meg az ember a szervezetének működéséről. Sok olyan dolgot olvastam, amiről eddig valóban nem tudtam, hogy ez így működik. Kijegyzeteltem magamnak az ehető és tiltott élelmiszereket és feljegyeztem az ajánlott kiegészítőket. Megpróbálom mindezeket beszerezni és heti étrendet kialakítani magamnak és ütemtervet fogok készíteni a testmozgás bevezetésére. Remélem bele fogok lendülni, mert szeretnék én is pozitív véleménnyel jelentkezni a fórumban.

További vélemények

A PÁNIKBETEGSÉG LEGYŐZHETŐ

ongy_slide

Az Öngyógyító tanfolyam ennek a természetes erőnek a felszabadításához nyújt segítséget, valamint életmód tanácsokkal szolgál 25 db elektronikus levél formájában. Komoly segítséget nyújtva ezzel ahhoz, hogy a pánikbetegség kezelése sikeres legyen.

A kétnaponta kapott levelek rengeteg hasznos információt és sok-sok gyógyulást segítő jó tanácsot, ötletet tartalmaznak. A program segítségével megépíthető az a magabiztosságot nyújtó erős és szilárd alap, amely nélkülözhetetlen a gyógyulni vágyó ember számára célja eléréséhez. A pánikbetegség kezelése akkor lesz eredményes, ha a beteg tevékenyen részt vesz a saját gyógyulásában. A célok elérésében fontos szerepe van az ismeretek gyarapításának.

A tanfolyam hasznos tanácsokkal szolgál depresszió és szorongás esetén is.

Iratkozz fel és megosztom Veled tapasztalataimat és azt a sikeres módszert, ami sok-sok pánikbetegséggel küzdő Sorstársamnak segített már. Lelkesítő, erőt adó levelek, sok hasznos jó tanáccsal a pánikbetegség, a depresszió és a szorongás ellen.

Üdvözlettel: Brandenburg Géza, gyógyult pánikbeteg

A tanfolyam során hírlevelekkel és akciókkal is találkozhatsz. Természetesen erről a listáról bármikor leiratkozhatsz. Fontos! Ahhoz, hogy megkapd a tanfolyamot tartalmazó üzeneteket, FELTÉTLENÜL engedélyezd a spamszűrődben az brandenburg.neuro(kukac)gmail.hu e-mail címet!

Iratkozz fel:

A pánikbetegség kezelése összetett feladat.
Ehhez nyújt segítséget az INGYENES Öngyógyító tanfolyam.
Vágj bele most!

Ingyenes öngyógyító tanfolyam
Szeretnél kigyógyulni a
pánikbetegségből?

Iratkozz fel ingyenes öngyógyító tanfolyamunkra!

Feliratkozom Bővebben
Pánikbetegség? Van kiút!
Készen állsz a teljes átváltozásra?

Akkor ezt a programot neked találták ki!

Belenézek
Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Konzultáció
Elakadtál?

Szakembereink készséggel
állnak rendelkezésedre!

Időpontot kérek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek