Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Pánikbetegség? Van kiút! – Munkafüzet.Elektronikus kiadvány.(NEM NYOMTATHATÓ)


Készen állsz a teljes átváltozásra?
Készen állsz megismerni a jobbik énedet?

A Pánikbetegség? Van kiút! című 30 napos program az elmúlt évek tapasztalatainak kikristályosodott esszenciája. A program végigvezet téged egy olyan úton, ami segítséget nyújt a pánikbetegség leküzdésében, és motivál az életmódváltás nehézségein való túljutásban. A program tartalmaz mentális feladatokat, edzéstervet, valamint a gyógyuláshoz szükséges étrend receptgyűjteményét sok-sok lelkesítő, erőt adó hasznos tanáccsal a pánikbetegség, a depresszió és a szorongás ellen. Vágj bele, és gyarapítsd Te is a gyógyultak táborát!

Tudjuk mit érzel.
Tudjuk, hogy reményvesztett vagy, fáradt
és csalódott.

Szerencsére van egy nagyszerű hírünk a számodra: A lehető legjobb helyen jársz. Egy kitaposott út van előtted, aminek a végén OTT VÁRSZ MAGADRA a győztesek magabiztos mosolyával az arcodon. Új célokkal, tervekkel, álmokkal a tarsolyodban. Ez az elektronikus Munkafüzet egy kitűnő lehetőség arra, hogy megváltoztasd az életed és úgy kezdj élni, ahogy mindig is szerettél volna!

Ez a Munkafüzet  egy olyan 30 napos program, mely
hasznos tanácsokkal, fontos tudnivalókkal, mentális és fizikai gyakorlatokkal
vezet téged át a felbukkanó nehézségeken.

Segítek Neked azzal a 30 napos programot (312 oldal) tartalmazó munkafüzettel, amely több mint egy évnyi munka után, pszichiáter, pszichoterapeuta, neurológus, természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus, Schüssler tanácsadó, gyógyszerész, gyógytornász, tehát a témában jártas szakemberek részvételével, most elkészült.

Mit tartalmaz a Munkafüzet?

• Otthon, egyedül is elvégezhető kognitív- viselkedésterápiás, önismeret fejlesztő gyakorlatokat, melyeket terapeuta állított össze.

• Rengeteg biztatást, ismereteket bővítő tájékoztatókat, jó tanácsokat, naponta 2-3 új receptet, sok-sok szemet gyönyörködtető fotóval.

• Ismereteid bővítésére szolgáló cikkeket, információkat, hasznos jó tanácsokat, melyeket egészséged javítására használhatsz fel, beleértve azt is, hogy miket érdemes szedned, hogyan használhatod, milyen egyéb, alternatív megoldást vehetsz igénybe stb.

• Gyógytornász és személyi edző által összeállított edzéstervet, amit kortól, nemtől, fizikai állapottól függetlenül, szinte bárki elvégezhet.

• Szakemberekkel készült interjúkat, melyekből választ kaphatsz sok olyan kérdésre, amik fontosak a kitűzött célok eléréséhez.

Azt azért nem mondanánk, hogy a gyógyuláshoz vezető utat karneváli hangulatban, lazán szambázva fogod megtenni.

Mert bár jól megtervezett út ez, masszív, megbízható alapokkal, azért lesznek rajta árkok, bokrok, akadályok. Aggodalomra viszont semmi okod. A lélek rejtelmeit, a pszichiátriai gyógyszereket, a különböző pszichoterápiás és alternatív gyógyászati módszereket, valamint a táplálkozás és a testmozgás mentális egészségre gyakorolt hatásait jól ismerő, saját területükön szakértőnek számító pszichiáter, pszichoterapeuta, természetgyógyász, dietetikus és személyi edző közreműködésével készült ez a program, a fokozatosság elve alapján összeállítva. Figyelembe véve a testi és lelki állapotodat, az adottságaidat, valamint természetesen a teherbíró képességedet is.

A cél az önmagaddal, a problémáiddal és a környezeteddel kapcsolatos gondolataid, hozzáállásod
megváltoztatása a testi-lelki elégedettség jegyében.

Szóval tulajdonképpen arról lesz szó, hogyan érezd jól magad a bőrödben! Felvértezve a stresszel, a problémákkal szemben, mentális egészséged teljes birtokában.

 

FIGYELEM! A Munkafüzet részben vagy egészben történő másolása, sokszorosítása, nyomtatása vagy egyéb úton történő nem engedélyezett felhasználása, szigorúan tilos.
A SZERZŐI JOGOK MEGSÉRTÉSE KÁRTÉRÍTÉSI ÉS BÜNTETŐJOGI FELELŐSSÉGET VON MAGA UTÁN.

A Munkafüzet elektronikus (pdf) formátumban RENDELHETŐ!

Nézz bele a kiadványba!
1. nap tartalma: