Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Brandenburg Neuro


Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? 

 

Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

 

Annak idején súlyos panaszokkal küzdöttem. Olyannyira, hogy a vége felé már napi 16 db (!) Xanaxot szedtem (plusz altatók, fejfájás csillapítók, béta-blokkolók). Ha valaki, akkor én aztán tudom, hogy mi az a pánik, a kedvetlenség, a szorongás, hogy mik azok a zavaró gondolatok. Éveken keresztül eredménytelenül próbáltam szembeszállni velük. Aztán rengeteg kísérlet, önmegfigyelés, és tanulás eredményeként rájöttem, hogy mivel tudom eredményesen felvenni a harcot ellenük. Elsősorban a TÁPANYAGOKKAL! Így jött létre a Brandenburg Neuro.

Mitől olyan jó a készítmény?

kep_0001

  • A Withania Somnifera támogatást nyújt az idegrendszer számára mentális feszültség esetén. Táplálja az idegeket, javítja az idegsejtek működését, segítve ezzel a nyugalom megőrzését.
  • A B-vitaminok kedvező hatással vannak az idegrendszerre és a szellemi tevékenységre
  • A B-vitaminok idegtáplálékok, hiszen növelik a szervezet energiáját, javítják a koncentráló-, emlékező és egyensúlyozó képességet. Mérsékelik az ingerlékenységet.
  • A folsav megfelelő mennyisége a szervezetben segíti az antidepresszáns hatékonyabb felszívódását, így akár kevesebb gyógyszer is elegendő
  • A magnézium több száz enzim, ezen felül az izmok és az idegek, valamint a szív hatásos működését segíti.
  • A mangán fontos szerepet játszik a központi idegrendszer kifogástalan működésében. Segíti az emlékező- és a koncentrálóképességet, valamint az általános jó közérzet kialakulását. Hiánytünete a szédülés.
  • A cink fokozza a szellemi frissességet, hozzájárul a mentális egészség eléréséhez és megőrzéséhez.

Ultra erős vitamin-és ásványi anyag komplex
Ráadásul a Brandenburg Neuro egy ultra erős vitamin és-ásványi anyag komplex, mely megfelel a Linus Pauling által megalkotott ortomolekuláris orvoslás feltételeinek, vagyis a hiányállapotokból adódó betegségek nagy dózisú vitaminokkal való gyógyításának. Tehát teljes mértékben eltér más, gyógyszertárakban kapható készítményektől, melyek általában elenyésző mennyiségű vitamint tartalmaznak.

FIGYELEM! A Brandenburg Neuro gyógyszerekkel (antidepresszánsokkal, szorongásoldókkal, nyugtatókkal) együtt is szedhető. Mivel természetes módon járul hozzá a megfelelő mentális és pszichológiai funkciók fenntartásához, valamint támogatja az idegrendszer működését, segítségével csökkenthetők a gyógyszermennyiségek. Ezt természetesen minden esetben a kezelőorvosával történő egyeztetést követően tegye meg!

A tablettában lévő vitaminok vízben oldódnak, így nem tud a felesleg raktározódni. A felesleg a vizelettel távozik.

OÉTI bejegyzési szám: 11729/2012

 

Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek