Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Brandenburg Neuro


Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? 

 

Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

 

Annak idején súlyos panaszokkal küzdöttem. Olyannyira, hogy a vége felé már napi 16 db (!) Xanaxot szedtem (plusz altatók, fejfájás csillapítók, béta-blokkolók). Ha valaki, akkor én aztán tudom, hogy mi az a pánik, a kedvetlenség, a szorongás, hogy mik azok a zavaró gondolatok. Éveken keresztül eredménytelenül próbáltam szembeszállni velük. Aztán rengeteg kísérlet, önmegfigyelés, és tanulás eredményeként rájöttem, hogy mivel tudom eredményesen felvenni a harcot ellenük. Elsősorban a TÁPANYAGOKKAL! Így jött létre a Brandenburg Neuro.

Mitől olyan jó a készítmény?

kep_0001

  • A Withania Somnifera támogatást nyújt az idegrendszer számára mentális feszültség esetén. Táplálja az idegeket, javítja az idegsejtek működését, segítve ezzel a nyugalom megőrzését.
  • A B-vitaminok kedvező hatással vannak az idegrendszerre és a szellemi tevékenységre
  • A B-vitaminok idegtáplálékok, hiszen növelik a szervezet energiáját, javítják a koncentráló-, emlékező és egyensúlyozó képességet. Mérsékelik az ingerlékenységet.
  • A folsav megfelelő mennyisége a szervezetben segíti az antidepresszáns hatékonyabb felszívódását, így akár kevesebb gyógyszer is elegendő
  • A magnézium több száz enzim, ezen felül az izmok és az idegek, valamint a szív hatásos működését segíti.
  • A mangán fontos szerepet játszik a központi idegrendszer kifogástalan működésében. Segíti az emlékező- és a koncentrálóképességet, valamint az általános jó közérzet kialakulását. Hiánytünete a szédülés.
  • A cink fokozza a szellemi frissességet, hozzájárul a mentális egészség eléréséhez és megőrzéséhez.

Ultra erős vitamin-és ásványi anyag komplex
Ráadásul a Brandenburg Neuro egy ultra erős vitamin és-ásványi anyag komplex, mely megfelel a Linus Pauling által megalkotott ortomolekuláris orvoslás feltételeinek, vagyis a hiányállapotokból adódó betegségek nagy dózisú vitaminokkal való gyógyításának. Tehát teljes mértékben eltér más, gyógyszertárakban kapható készítményektől, melyek általában elenyésző mennyiségű vitamint tartalmaznak.

FIGYELEM! A Brandenburg Neuro gyógyszerekkel (antidepresszánsokkal, szorongásoldókkal, nyugtatókkal) együtt is szedhető. Mivel természetes módon járul hozzá a megfelelő mentális és pszichológiai funkciók fenntartásához, valamint támogatja az idegrendszer működését, segítségével csökkenthetők a gyógyszermennyiségek. Ezt természetesen minden esetben a kezelőorvosával történő egyeztetést követően tegye meg!

A tablettában lévő vitaminok vízben oldódnak, így nem tud a felesleg raktározódni. A felesleg a vizelettel távozik.

OÉTI bejegyzési szám: 11729/2012

Megrendelem a terméket:Withania Somnifera-ról

Withania Somnifera a Brandenburg Neuro tabletta egyik összetevője. A Withania egy kis cserje, melynek gyökereit, leveleit, magjait és rügyeit használják fel a különböző gyógyhatású készítmények elkészítéséhez. Mindegyik részének más-más gyógyászati értéke van. Az ashwagandha gyökere jótékony hatással van az idegrendszerre, ezért nagy segítséget nyújt a stressz, az álmatlanság, a depresszió és egyéb mentális zavarok leküzdésében. […]

Összetevők

Mit kell tudni a Brandenburg Neuro tabletta összetevőiről? Withania Somnifera – Támogatást nyújt az idegrendszer számára mentális feszültség esetén. Hozzájárul a megfelelő mentális és pszichés működés fenntartásához. B12, B6, B2, B1 vitaminok, Niacin – Hozzájárulnak az idegrendszer megfelelő működéséhez. B12, B6, B1-vitamin, Niacin, Folát, Magnézium – Hozzájárulnak a megfelelő pszichológiai funkció fenntartásához. B12, B6-vitamin, Folát, […]

Mire jó a Brandenburg Neuro?

Brandenburg Neuro egyik fő összetevője a Withania Somnifera nevű ayurvédikus gyógynövény. A mentális problémák kezelésében a növény gyökér részének kivonata alkalmazható, amely igen gazdag a farmakológiai hatás kialakításáért felelős withaferin A és a withanolid D nevű hatóanyagokban. A növénnyel végzett kísérletek eredményei arra engednek következtetni, hogy a Withania Somnifera alkaloidjainak hatásmechanizmusa hasonló a benzodiazepin molekulák […]

Ingyenes öngyógyító tanfolyam
Szeretnél kigyógyulni a
pánikbetegségből?

Iratkozz fel ingyenes öngyógyító tanfolyamunkra!

Feliratkozom Bővebben
Pánikbetegség? Van kiút!
Készen állsz a teljes átváltozásra?

Akkor ezt a programot neked találták ki!

Belenézek
Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Konzultáció
Elakadtál?

Szakembereink készséggel
állnak rendelkezésedre!

Időpontot kérek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek