Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat
Interjúk gyógyult betegekkel
Egy gyógyulás története – 4

Kedves Sorstársak!Szeretném elmesélni, hogyan kezdődött és hogy ért véget a pánikbetegségem, ami több mint 5 évig kínozott.

2015. 02. 26.
Egy gyógyulás története – 3

Kedves Géza! Én is szívesen beszámolhatok róla, hogy tünetmentesen élem a napjaimat, most már gyógyszerek nélkül, de kb. két éve a reggelemet mindig a Neuroptimmal kezdem.

Egy gyógyulás története – 2

Kedves Sorstársaim!Én egy gyógyult pánikbeteg vagyok és ezt nem kevés örömmel jelentem ki.

Egy gyógyulás története – 1

Kedves Géza!Véletlenül találtam rá a pánikbetegséggel kapcsolatos oldalára és szeretném elmondani Önnek a gyógyulásom történetét.

Beszélgetés Máriával, gyógyult pánikbeteggel

Kaptunk egy kedves és biztató levelet, amit szeretnénk megosztani, mivel igen tanulságos, hogy mire képes az ember, ha az önsajnálat és a kifogások helyét az elszántság, a tenni akarás veszi át. Ha a szenvedés helyett a cél lebeg a szemünk előtt, talán könnyebb a dolgunk.

Beszélgetés Zolival, gyógyult pánikbeteggel

Ez alkalommal nem egy alternatív gyógymódot képviselő szakemberrel beszélgetek, hanem egy tünetmentes pánikbeteggel, aki már hónapok óta jól van.

Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek