Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Gyakran ismételt kérdésekMire jó a Brandenburg Neuro tabletta?

A Brandenburg Neuro étrend-kiegészítő tabletta összetevői hozzájárulnak az idegrendszer optimális működéséhez, a lelki egészség helyreállításához és megőrzéséhez, a kiegyensúlyozott, nyugodt kedélyállapot, az állandó jó közérzet eléréséhez, hatékonyan növelve a szellemi frissességet és a szervezet teherbíró képességét. Egyik különleges összetevője, a Withania Somnifera nevű gyógynövény, természetes módon koordinálja az ingerület-átvitelt, jelentős segítséget nyújtva ezzel, a depresszió, a pánikbetegség és a stressz által okozott feszültség, szorongás leküzdésében.

Javasolt adagja: napi 1 tabletta

1 doboz 30 napra elegendő.

Mit kell tudni a tabletta összetevőiről?

A Brandenburg Neuro azokat a nélkülözhetetlen, jó minőségű, könnyen felszívódó tápanyogakat tartalmazza, amelyek a megváltozott étkezési szokások és az élelmiszerek tápanyag tartalmának csökkenése miatt nem jutnak be kellő mennyiségben a szervezetbe. Ezeken kívül tartalmazza még a Withania Somnifera nevű gyógynövény kivonatát is, mely gyógynövény többek között azzal az egyedülálló tulajdonsággal bír, hogy természetes módon és mellékhatások nélkül koordinálja az ingerületátvitelt.

Gyógyszeres kezelés mellett szedhető-e a Brandenburg Neuro?

Gyógyszeres kezelés mellett kifejezetten ajánlott a szedése. Hiszen a Brandenburg Neuro pont azokat a tápanyagokat tartalmazza, amelyeknek hiánya miatt alakulnak ki az agyi anyagcserezavaros állapotok, tehát ezeknek az anyagoknak a pótlásával, természetes módon járulunk hozzá az idegrendszer optimális működésének elősegítéséhez.

Az antidepresszánsok felszívódásához elegendő folsavra van szükség, a nyugtatók pedig csökkentik az egyes B-vitaminok szintjét! Így azt javasolom, hogy a Brandenburg Neurót a gyógyszerek előtt vagy után egy-két órával szedd be a jobb felszívódás érdekében!

Terhes és szoptatós anyák szedhetik-e a Brandenburg Neurót?

A készítményben levő gyógynövény hatásait terhes és szoptatós anyákkal kapcsolatban a nyugati orvoslás eddig még nem vizsgálta. S bár a földteke keleti részén élő emberek évezredek óta használják és ez idő alatt nem fedeztek fel káros mellékhatásokat, mivel a nyugati orvoslásnak ilyen jellegű kutatásai eredményei nincsenek, ezért őszinte sajnálatomra azt kell mondjam, hogy a szedése terhes anyáknak nem ajánlott.

Az összetevők megemelt mennyisége nem okozhat problémát?

A Brandenburg Neurót az Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet Élelmiszerkémiai és Analitikai Főosztálya egy nagyon alapos és mindenre kiterjedő vizsgálat után notifikálta ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKÉNT. Az Intézet elvi állásfoglalása szerint étrend-kiegészítőként csak olyan termék kerülhet forgalomba, ami hosszú távú fogyasztás esetén sem okoz semmilyen problémát a szervezet működésében.

Miért lesz élénk sárga a vizelet?

A vizeletet a Riboflavin, azaz a B2 vitamin festi meg. Egész egyszerűen ilyen a színe. Az a felesleg, amit a szervezet nem dolgoz fel a vizelettel távozva megfesti azt. Teljesen természetes. (Nekem, évek óta ilyen)

Szedhető-e hosszú távon a Brandenburg Neuro?

A válasz igen, a Brandenburg Neuro szedhető hosszú távon.

Mennyi idő eltelte után lesz érezhető a készítmény hatása?

Vannak, akik már pár nap elteltével megérzik a pozitív változásokat, de vannak olyanok is, akiknél egy-két hónap is eltelik mire az egészségi állapotukban észrevehető lesz a javulás.

Tehát ez teljesen változó. Függ a szervezet anyagcseréjétől, a tápanyag ellátottságától, az étrendtől, az életmódtól, stb…

Viszont az minden esetben jelentősen meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat, ha a tápanyagok hasznosulását, felszívódását gátló és az agyi anyagcserezavarokat okozó anyagok ki vannak iktatva az étkezésből. (Erről bővebben Az Öngyógyító tanfolyam Neuro-diétájában olvashatsz.)

Hízlalnak-e a benne lévő B-vitaminok?

Csak a túlzott kalória-bevitel hizlal illetve a bevitt kalóriával aránytalan testmozgás.

Lehet-e mellékhatása a tablettának?

A készítménynek semmilyen mellékhatása nincs!

Kell-e szünetet tartani a szedésében?

Mivel a benne lévő vitaminok nem képesek raktározódni és mivel a gyógynövény adaptogén, így igény szerint akár évekig is szedhető.

Tartalmaz-e glutént vagy laktózt a készítmény?

A válasz: nem.

Felerősítheti-e a tüneteket?

Mivel nem homeopátiás szer és nem antidepresszáns gyógyszer, így nem erősíti fel a tüneteket. Nem ronthat a beteg állapotán, hiszen csak olyan anyagokat tartalmaz, melyek nem károsak.

Továbbá a Brandenburg Neuro nem szedáló hatású készítmény, hanem elsősorban a belső tápanyagraktárak feltöltésén keresztül hat az idegrendszerre és így harmonizálja a szervezetet.

Mennyi ideig kell minimum szedni a tablettát?

Legalább 1-2 hónapig, hogy érezhető változás legyen.

Megrendelem a terméket:
Ingyenes öngyógyító tanfolyam
Szeretnél kigyógyulni a
pánikbetegségből?

Iratkozz fel ingyenes öngyógyító tanfolyamunkra!

Feliratkozom Bővebben
Pánikbetegség? Van kiút!
Készen állsz a teljes átváltozásra?

Akkor ezt a programot neked találták ki!

Belenézek
Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Konzultáció
Elakadtál?

Szakembereink készséggel
állnak rendelkezésedre!

Időpontot kérek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek