Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Gyakran ismételt kérdésekMire jó a Brandenburg Neuro tabletta?

A Brandenburg Neuro étrend-kiegészítő tabletta összetevői hozzájárulnak az idegrendszer optimális működéséhez, a lelki egészség helyreállításához és megőrzéséhez, a kiegyensúlyozott, nyugodt kedélyállapot, az állandó jó közérzet eléréséhez, hatékonyan növelve a szellemi frissességet és a szervezet teherbíró képességét. Egyik különleges összetevője, a Withania Somnifera nevű gyógynövény, természetes módon koordinálja az ingerület-átvitelt, jelentős segítséget nyújtva ezzel, a depresszió, a pánikbetegség és a stressz által okozott feszültség, szorongás leküzdésében.

Javasolt adagja: napi 1 tabletta

1 doboz 30 napra elegendő.

Mit kell tudni a tabletta összetevőiről?

A Brandenburg Neuro azokat a nélkülözhetetlen, jó minőségű, könnyen felszívódó tápanyogakat tartalmazza, amelyek a megváltozott étkezési szokások és az élelmiszerek tápanyag tartalmának csökkenése miatt nem jutnak be kellő mennyiségben a szervezetbe. Ezeken kívül tartalmazza még a Withania Somnifera nevű gyógynövény kivonatát is, mely gyógynövény többek között azzal az egyedülálló tulajdonsággal bír, hogy természetes módon és mellékhatások nélkül koordinálja az ingerületátvitelt.

Gyógyszeres kezelés mellett szedhető-e a Brandenburg Neuro?

Gyógyszeres kezelés mellett kifejezetten ajánlott a szedése. Hiszen a Brandenburg Neuro pont azokat a tápanyagokat tartalmazza, amelyeknek hiánya miatt alakulnak ki az agyi anyagcserezavaros állapotok, tehát ezeknek az anyagoknak a pótlásával, természetes módon járulunk hozzá az idegrendszer optimális működésének elősegítéséhez.

Az antidepresszánsok felszívódásához elegendő folsavra van szükség, a nyugtatók pedig csökkentik az egyes B-vitaminok szintjét! Így azt javasolom, hogy a Brandenburg Neurót a gyógyszerek előtt vagy után egy-két órával szedd be a jobb felszívódás érdekében!

Terhes és szoptatós anyák szedhetik-e a Brandenburg Neurót?

A készítményben levő gyógynövény hatásait terhes és szoptatós anyákkal kapcsolatban a nyugati orvoslás eddig még nem vizsgálta. S bár a földteke keleti részén élő emberek évezredek óta használják és ez idő alatt nem fedeztek fel káros mellékhatásokat, mivel a nyugati orvoslásnak ilyen jellegű kutatásai eredményei nincsenek, ezért őszinte sajnálatomra azt kell mondjam, hogy a szedése terhes anyáknak nem ajánlott.

Az összetevők megemelt mennyisége nem okozhat problémát?

A Brandenburg Neurót az Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet Élelmiszerkémiai és Analitikai Főosztálya egy nagyon alapos és mindenre kiterjedő vizsgálat után notifikálta ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKÉNT. Az Intézet elvi állásfoglalása szerint étrend-kiegészítőként csak olyan termék kerülhet forgalomba, ami hosszú távú fogyasztás esetén sem okoz semmilyen problémát a szervezet működésében.

Miért lesz élénk sárga a vizelet?

A vizeletet a Riboflavin, azaz a B2 vitamin festi meg. Egész egyszerűen ilyen a színe. Az a felesleg, amit a szervezet nem dolgoz fel a vizelettel távozva megfesti azt. Teljesen természetes. (Nekem, évek óta ilyen)

Szedhető-e hosszú távon a Brandenburg Neuro?

A válasz igen, a Brandenburg Neuro szedhető hosszú távon.

Mennyi idő eltelte után lesz érezhető a készítmény hatása?

Vannak, akik már pár nap elteltével megérzik a pozitív változásokat, de vannak olyanok is, akiknél egy-két hónap is eltelik mire az egészségi állapotukban észrevehető lesz a javulás.

Tehát ez teljesen változó. Függ a szervezet anyagcseréjétől, a tápanyag ellátottságától, az étrendtől, az életmódtól, stb…

Viszont az minden esetben jelentősen meggyorsítja a gyógyulási folyamatokat, ha a tápanyagok hasznosulását, felszívódását gátló és az agyi anyagcserezavarokat okozó anyagok ki vannak iktatva az étkezésből. (Erről bővebben Az Öngyógyító tanfolyam Neuro-diétájában olvashatsz.)

Hízlalnak-e a benne lévő B-vitaminok?

Csak a túlzott kalória-bevitel hizlal illetve a bevitt kalóriával aránytalan testmozgás.

Lehet-e mellékhatása a tablettának?

A készítménynek semmilyen mellékhatása nincs!

Kell-e szünetet tartani a szedésében?

Mivel a benne lévő vitaminok nem képesek raktározódni és mivel a gyógynövény adaptogén, így igény szerint akár évekig is szedhető.

Tartalmaz-e glutént vagy laktózt a készítmény?

A válasz: nem.

Felerősítheti-e a tüneteket?

Mivel nem homeopátiás szer és nem antidepresszáns gyógyszer, így nem erősíti fel a tüneteket. Nem ronthat a beteg állapotán, hiszen csak olyan anyagokat tartalmaz, melyek nem károsak.

Továbbá a Brandenburg Neuro nem szedáló hatású készítmény, hanem elsősorban a belső tápanyagraktárak feltöltésén keresztül hat az idegrendszerre és így harmonizálja a szervezetet.

Mennyi ideig kell minimum szedni a tablettát?

Legalább 1-2 hónapig, hogy érezhető változás legyen.

Megrendelem a terméket:
Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek