Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Vásárlói vélemények


Akik már komoly eredménnyel használják a Brandenburg Neurot (régi nevén a Neuroptimot):

Béky László, természetgyógyász

Növényi Norbert (Pánikbetegség tüneteitől szenvedtem)


Ahogyan számoltam már csak 6 darab maradt mind a Neuroptimból, mind pedig a C-vitaminból, így körülbelül szerdára tempírozva jöhetne egy újabb adag mindkettőből! Ebből a kérésből egyenesen következik, hogy abszolút pozitív tapasztalataim vannak és szépen módszeresen irtja a bajt! Mondhatni éles kaszával szeli a gyomot! Valószínűleg az év végére igen szép munkát fog végezni!

Norbert


Sziasztok!! Én már több ,mint egy éve szedem a neuroptimot. Ami érezhetően javult tőle ,hogy állandó szívritmuszavarom volt ,de majdnem tökéletesen elmúlt .Aztán Kb 2 hónapja amikor elkezdtem a diétát ,akkor szinte teljesen megszűnt (egyszer volt)!!!Tehát együtt az egész fontos NEUROPTIM +NEURO-DIÉTA+MOZGÁS!!!

Nelli


Sziasztok! Egyébként 2. hete szedem a Neuroptimot, és már vannak egész jó periódusaim! És ezek nagyon-nagyon jók! Ilyenkor, amikor azt érzem, hogy jól vagyok, hogy tudok örülni az életnek, dolgoknak, akárhol is vagyok, vetek egy cigánykereket.

Szilva


Tisztelt Doktornő! Azt szeretném megtudni,hogy mi a véleményük,tapasztalatuk a Neuroptim nevű táplálék-kiegészítőről? Valóban olyan hatékony szorongáscsökkentő, ill antidepresszáns hatása van, mint amiket olvasni róla? Nagyon sokféle B vitamint, Niacint, Pantoténsavat, folsavat stb tartalmaz, melyek jól befolyásolhatják az idegrendszer működését! Várom válaszát!

Kedves Olvasó! Az említett készítmény összetevői olyan vitaminok, amelyek fontosak az idegrendszer megfelelő működéséhez. Amennyiben elégtelen a szervezetbe való bevitelük, úgy pótlásuk szükséges.

Üdvözlettel

Dr. Papp Renáta


Sziasztok! Már jó rég írtam a fórumra, illetve csak az előző fórumra írtam eddig. Amit megszeretnék veletek osztani, hogy pont ma 5 hete szedem a Neuroptimot+halolaj kapszulát, illetve a C-vitamint. Valóban érzem a jótékony hatását én is, mint gondolom mindazok akik szedik. Nálam ez a jótékony hatás abban nyilvánul meg, hogy igazából az elmúlt 5 hétben (1 nap kivételével) minden nap tudtam menni dolgozni, amire az utóbbi másfél évben nemigen volt példa. Úgy értem, hogy az elmúlt másfél év alatt szinte nem volt olyan hónap, amit végig tudtam dolgozni, úgyhogy ne kelljen betegállományban lennem minimum 2-3 napot, vagy arra is volt példa, hogy haza kellett nem egyszer jönnöm a munkahelyemről, mert olyan rosszul voltam a fránya “fenevad” miatt. Az még a jobbik eset volt, ha csak 2-3 napot voltam itthon. Tudom, hogy ez még nem az igazi javulás, hanem csak egy apróbb előrejutás. de úgy gondolom már ez is valami, és úgy gondoltam megosztom veletek.

Timcsi


Elolvasok minden hozzászólást. Szomorú vagyok, ha fiatalok írnak a problémáikról, de az vigasztal, hogy ők már több segítséghez jutnak mint én annak idején.

Én jól vagyok, március 07-én volt a Neuroptim szedésem 1. évfordulója, ami nagyon nagy segítsége életemnek. Egyenlőre itthon vagyok már 13.éve, de most izgalommal várok egy új lehetőséget.

Létrejön itt a városunkban egy új rehabilitációs munkahely és jelentkeztem. Ha felvesznek, akkor egy szigorúbb rendszer lesz a hétköznapokban és ez már hiányzik nekem. Így kicsit szétfolynak a napjaim. Emberek között leszek, az is jó ! Talán május végén indul. Majd beszámolok. Stoppolom a fórumtalit is. Ritkán utazom, de oda szeretnék elmenni, a tavalyi Görög-éttermes nekem nagyon jó volt és óriási löketett adott a gyógyulásomhoz. Szép napot Mindenkinek !

Zsuzsi


Én még csak egy hete szedem a neuroptimot, és vannak már boldogságpillanataim!

Géza tanácsára ezeket gyűjtögetem, és aztán egyre több és több lesz, és egyszer csak már csak ez lesz! Bér elég türelmetlen típus vagyok…de hát csak alakul ez is.

Szóval köszönök minden hozzászólást, bátorítást, és javallatot!

Én biztosan fogok még kérdezősködni, mert vannak küzdések ezzel a pszichés izével

De hiszem, hogy sikerülni fog! Halleluja! Áldott és szép napot mindenkinek!

És ne a kinti változékony időre figyeljünk, hanem a bennünk lévő fényre!

Szilva


Én 10 évig szedtem különböző pszichiáterek által felírt gyógyszereket, a Prozactól a Velaxinig mindenfélét, egészen addig, amíg elegem lett az egészből és rátaláltam erre az oldalra.

Ez januárban volt. Január vége óta mindent úgy csinálok, ahogy Géza javasolja (amiért nagyon-nagyon hálás vagyok és mindíg az leszek neki)és mára elhagytam a gyógyszereket és jól vagyok! Az én tapasztalatom az, hogy amit Géza mond, az nagyon működik és meg lehet gyógyulni, de ehhez nagy kitartás és akarat kell, másképp nem megy!

Én is nagyon szerettem enni mindenfélét össze-vissza és nem mondom, hogy könnyű átállni, de meg lehet csinálni!!! Ma már el sem tudom képzelni, hogy kenyeret egyek, vagy kolbászt, vagy ilyesmit… Zöldség, gyümölcs, hús, hal, tojás, kész, ennyi. A másik nagyon fontos dolog a mozgás, ami egyszerűen beépül az ember életébe és onnantól fogva teljesen természetes, hogy csináljuk (tudom, nem ilyen egyszerű elkezdeni)

Szóval, én azt tanácsolom Nektek, hogy tartsatok be mindent, amit Géza mond, mert ahogy ő is és még nagyon sokan mások (én is) meggyógyultak ezzel a módszerrel, úgy Ti is meg fogtok!!!!

Nagyon sok erőt, kitartást és szép napot kívánok mindenkinek!

Barbara


Kedves Mindenki!

Le szeretném írni nektek a tapasztalatomat a Neuroptimmal kapcsolatosan, mert azt hiszem mindenkinek nyújt egy kis segítséget. Öten vagyunk testvérek és a legidősebb bátyám már huszonnyolc éve cukorbeteg. Ez év szeptemberében ez olybá fokozódott, hogy 52 órára kómába esett.Az orvosok nem sok jóval biztattak bennünket, azt mondták ha egyáltalán felébred az emlékezetével, beszédével bajok lesznek.

Amikor megtörtént a csoda és felébredt, valóban nem emlékezett különböző dolgokra, ezek bármilyen időszakra kiterjedtek voltak.Mindegy hogy egy órával vagy egy évvel ezelőtt történt. Kereste a szavakat, kifejezéseket nagyon nehezen, és érthetetlenül beszélt. Az életkedve sajnos ezzel egyenesen rohamosan csökkent. Én és feleségem már hónapok óta szedjük a neuroptimot, édesanyámnak is ezt ajánlottuk és bevált. (Ő volt aki Kati néven be is írt ide.) Hát gondoltuk ártani nem árt és vettünk a bátyámnak is egy dobozzal, hátha segít.

Már négy hete szedi ezt a készítményt, de már a második héten érezhető volt (nyugodtan mondhatom) az óriási változás!A beszédében azt vettük észre, hogy lassabban,érthetően és összeszedetten beszél. Nem keresgélte a szavakat hanem egyből meg is találta. Ezzel együtt az életkedve is rohamosan jött vissza. Sőt erősebb és élettel telibb lett.Mivel ő leszázalékolt nyugdíjas dolgozni ugyan nem jár,de néha-néha besegít ismerősöknek, barátoknak amit azelőtt soha nem tett meg mert nem volt hozzá kedve! Szóval összegezve a történteket én csak köszönettel tartozom ezen szer kifejlesztőjének. Köszönöm.

Laci


Igen Tisztelt Brandenburg Úr !

Magam és a hozzám forduló gyógyulni vágyók nevében gratulálok és köszönetemet fejezem ki a NEUROPTIM kifejlesztése és elterjesztése kapcsán.

A gondolat és az ezt követő tett telitalálat.

Béky László az AURA TGYOK igazgatója, természetgyógyász szakértő.

Béky László


Egy kicsit én is dicsekednék, ha megengeditek: ma kereken 1 hónapja nem volt rohamon és olyan energia tombol bennem, hogy kicsattanok. Bevallom töredelmesen én a vitaminok közül csak Neuroptimot szedek, meg halolajat, és csak fél órát edzek naponta, meg 20 percet meditálok, de azt töretlenül!!! A diétát is betartom, de azt még csak alig 3 hete. És láss csodát, tényleg van eredménye!!! Ami igazán megváltozott bennem, az a hit. Megmagyarázhatatlan erőt ad az, hogy látom értelmét az egésznek és hogy végre elhiszem, hogy igenis ebből ki lehet gyógyulni. És főleg, hogy nem csak nálam van eredménye….

Gabi


A pszichiáteremnek meséltem a Neuroptimról és elkérte tőlem a leírását,mert esetleg ő is szedné(persze ő nem azért,amiért én,csak mondta,hogy ő is szívesen szedne valami olyan étrendkiegészítőt, ami “stresszűző”. De mindenképpen ajánlaná a betegeinek! Szerintem ez tök jó! Kezd az életem egészen jól haladni,remélem hamarosan nem kell majd a gyógyszer! Pusszantás mindenkinek és kitartást kívánok!

Ludmi


Szeretnék közzétenni egy jó kis tapasztalatot,egy mérés eredményét amely a neuroptimmal kapcsolatos..

Hátha valakit érekel..

A történet: vasárnap délelőtt a biorezonanciás méréssel foglalkozó ismerősömet (elég nagy tudású Nőről van szó),megkerestem,hogy mérjen> meg,hogy mi a helyzet,és mérje a készítményeimet,amiket szedek,homeopátiát stb..Gondoltam gyorsan veszek egy doboz neuroptimot,(én már egy ideje nem szedtem,nem volt nagyon rá keretem)hogy azt is mérje meg,mert nagyon kiváncsi voltam rá,hogy milyen,és hogyan,milyen hatásfokkal működik??Mérések megtörténtek,és utána neuroptim,és a többi kiegészítő következett.

Nos egyből kédezte a mérést végző ismerősőm,hogy hol vettem,milyen,és mi van benne,mert nagyon jó! 😉 Nekem amúgy napi két tablettát írt elő.Ez a nagyon érzékeny műszer ugyanis arra is kiválóan alkalmas,hogy bemérje,kinek hány darabot kell naponta szedni akármilyen készítményből.Már szedem is.

Szóval a lényeg az,hogy nagyon felkeltette az ismerősöm érdeklődését a neuroptim,és dícsérte.

Egy héttel a Neuroptim szedése után kb. 2 kilóval kevesebbet mutatott a mérleg. Ez nem súly, hanem vízvesztés volt. Ülőmunkát végzek, sokszor, főleg nyáron, délutánra vastagnak éreztem a lábamat és dagadt volt a bokám.

A neuroptim szedése óta ez a problémám megszűnt, így azt gondolom jó hatással van a nyirokrendszerre is.

A másik “mellékhatása”-ként a vérképem javulását tapasztaltam, kissé vas-és vérszegény voltam, a legutóbbi laboreredmények már a jó értékek közelében járnak. Ehhez valószínűleg hozzásegített az étkezésem megváltoztatása is a javasolt diéta szerint.

atramy


Elmondom mindenkinek, hogy NAGYON SZUPERÜL VAGYOK:) SŐT ÚGY ÉRZEM MAGAM MINT RÉGEN! ÉS EZT GÉZÁNAK ÉS A NEUROPTIMNAK KÖSZÖNHETEM! NA MEG PERSZE magamnak, hogy volt elég akaraterőm kimászni a gödörbőlSmile és tessék túléltem:)) itt vagyok. én megtaláltam a kiutamat az ördögi körből. mindenkinek kívánom, hogy találja meg, legyetek erősek és kitartóak. higgyetek magatokban. ja és nem utolsó sorban mindent tarts be amit a Mi Gézánk mond:) mert ő a mi őrangyalunk. sok puszi mindenkinek.

Adrika


Képzeld, nagyon jól érzem magam, rendszeresen szedem a neuroptimot, meg a gyógyteákat is iszom. Szerencsére már lassan 1 hónapja jól vagyok.

Mostanában már nem idegeskedem vagy ha mégis, nem jön ki igazán rajtam. Mindíg lefoglalom magam, és nem gondolok a rosszra. A javulásomat neked köszönhetem nagy részt, ezért hálás is vagyok neked.

Roncsika


20 éves vagyok, 4 éve pánikbeteg, hosszú gyógyszerlistával a hátam mögött. Szeretném biztatni azokat akik még nem szedik a Neuroptimot, hogy bátran próbálják ki, főleg ha a pszichiátriai gyógyszerek egész sorát végigették már úgy, mint én.

Saját tapasztalatból merem mondani, hogy a 4 év alatt beszedett gyógyszermennyiség semmi javulást nem hozott. Szedtem én is Xanaxot, Frontint, Prozacot, Depralt, Seropramot, Haloperidolt, Stilnoxot, és még sok mást is. Jelenleg pedig minden pszichiátriai gyógyszert elhagytam, és csak Neuroptimot, 1000 mg C-vitamint és 3×1 Halolaj kapszulát (Omega 3) szedek naponta. Alig merem leírni, de jelentősen jobban érzem magam mint eddig bármikor.

Szeretnék köszönetet mondani Brandenburg Gézának, aki nagyon készségesen és őszintén beszélgetett velem és elindított egy új életszemlélet útján.

Kovács Ákos


Én csak egy nagyon elégedett Neuroptimot szedő két gyermekes anyuka vagyok. Azért hangsúlyozom a két gyermeket mert akinek van az biztosan tudja, hogy ez milyen komoly szervezést, állóképesseget és kipihentséget igényel. Én úgy érzem, hogy ettől a vitamintól ezt megkaptam. Mert amióta ezt szedem érezhetően kipihentebb vagyok. Többet bírok, és a memóriámmal sincs baj. Míg azelőtt azért mindent fel kellett írnom.

Szóval köszönöm Gézának, hogy így segített!

Magdi


Csak szeretnék reagálni a neuroptimmal kapcsolatos véleményedre. A házunk mellett van egy patika. Én onnan próbáltam beszerezni a neuroptimot még a legelején. A patika tulajdonosával nagyon jó baráti viszonyban vagyunk. És teljesen ledöbbentett, amikor azt mondta, hogy van az utcánkba egy pszichológus, pszichiáter és ő ajánlja a betegeinek. És állítólag elég sokan vették, veszik ott a Neuroptimot. Egyébként a saját tapasztalatom is nagyon pozitív, és ezt nem azért írom, hogy fényezzem, hanem azért mert tényleg jó. Én is elég pesszimista vagyok, sőt én úgy voltam vele, hogy kipróbálom és ha a második doboznál nem érzek semmit, akkor nem veszek többet. A negyedik doboznál tartok. 2 hét után sokkal energikusabbnak éreztem magam és a másfél Paroxatból már csak felet szedek, de ezt is csak azért, mert nem lehet csak úgy abba hagyni. (A Paroxat, az egy antidepresszáns.)Természetesen ezt nem reklámnak szántam, mert ennek a vitaminbombának szerintem nincs reklámra szüksége.

Timi


Nos én idegkimerültséggel és ennek vonzataként pánik-rosszullétekkel küzdöttem. Mindig akkor “csapott” le, amikor a munkából hazaérve, kiszakadva a napközbeni rohanó és felpörgető életstílust letéve pihenni akartam. Sajnos 10 éve már volt ilyen, akkor fél éven át tartott míg saját akaratommal, önkontrollal sikerült kilábalnom belőle. Most egy hónapja szedem a NEUROPTIM-ot, mellé esténként a förtelmesen büdös “macskagyökér-teát” fogyasztom. Azt kell mondanom, hogy kezdem egész jobban érezni magam. A mindennapos pánikreakciók már 5 napja nem jelentkeznek, és kicsit nyugodtabbnak is érzem magam. Remélem teljesen kilábalok az elkövetkező hónapban. Mindenesetre köszönettel tartozom mindenkinek, aki a NEUROPTIM-ot kifejlesztette.

KÖSZÖNÖM !!!

Twilight


Nem tudom, mi lenne, ha nem szedném a Neuroptimot! Már a férjem is szedi és olyan, mintha kicserélték volna! Annyira élvezem minden napomat, ami mindegyik kihívás! Járok oktatásokra és ezekhez metróznom kell, és már abszolút meg sem kottyan! Állandóan jövök-megyek-intézkedem!

Éva


Megvolt a házi vizsga a Kreszből. 55 kérdésre 13 perc alatt válaszoltam és max. pontszámot értem el. Nagyon büszke vagyok magamra. Hónapokkal ezelőtt még az is gondot jelentett, hogy a sarki közértig elmenjek, most meg hamarosan jogsim lesz. Továbbra is nagyon jól vagyok, Api is jól van, sőt az Anyós is. Elég stresszes a munkahelye ajánlottuk neki a Neuroptimot, lassan egy hónapja ő is szedi és teljesen kivirult.

Tanraa


Üdvözlök mindenkit, aki olvassa az ide beküldött bejegyzéseket. Eleinte kétkedve fogadtam a neuroptimról írt dicshimnuszokat, de most már a saját bőrömön tapasztalom jótékony hatását. Cukorbetegség során, ill. fogyi tablettának köszönhetően (Reductil) sikerült az idegrendszeremet jól összezavarni. Pánikrohamokkal tarkítva úgy tünt sosem leszek már a régi. Háziorvosom felírta a jól bevált xanax-ot, de tudtam hogy nem kéne nagyon alkalmaznom, hiszen függőséget okoz, NEM KICSIT!!! Leálltam hát a xanax-ról is és kb. rá két hétre beszereztem az első doboz neuroptimomat. Egy hónap után elmondhatom, hogy sokkal jobban vagyok, nem tudom magam minden apróságon felhúzni, és ami a lényeges, hogy a környezetemnek is pozitív a visszajelzése.A férjem a minap megjegyezte,hogy örömmel tapasztalja, hogy mennyire könnyebben veszem a dolgokat, és nem vagyok annyira feszült. No persze mindez az munkában is nagyon fontos. A héten már többször gratuláltak a határtalan türelmemhez. Szerintem ez már csak jobb lesz ! Köszönöm a “gyógyszer” felfedezőjének !!! Aki még nem győzte meg magát a termékkel kapcsolatban, annyit üzenek, hogy igen sok fölösleges dologra adunk ki pénzt, de az embernek az egészsége, a jó közérzete az egyik legfontosabb dolog a világon, ha ez rendben a könnyebben veszi az élet akadályait!

Klári


2006 decemberében “bekattantam”. Olyan szinten borultam ki az elfojtott érzelmektől /mert én erős vagyok és majd megoldom /, hogy az ideggyógyászaton napokig altatni akartak.

De megúsztam antidepresszáns + Xanax + altató otthoni szedésével. Érdektelenség, vérnyomáskiugrás, halálfélelemmel teli korszak. DE lassan hatni kezdtek a lórúgásos gyógyszerek. 2007 ápr.-máj. körül a pszichológus néni /hozzászokás veszélye miatt/ levezetett a Xanaxról. Több hétig észrevétlenül csökkentettük az adagot. Tavaly nov. óta szedem a neuroptimot. 2 hónap után, idén januárban meghoztam a döntést. Abbahagyom az antidepit! Gézával és a Dokinénivel megbeszélve : először felezve majd negyedelve jövök le róla!

Remélem figyelitek a FOKOZATOSSÁGOT!!! Egyszer se volt visszaesés!!!!!!!! Kop-kop!!!!!!!!!! És TÖKÉLETESEN vagyok!! Fogyókúra /-16 kg/ 110/70-es vérnyomás, ÉLETERŐ!! Ezek szerint amit a GÉZA 1.000.000-szor papol nekünk az igaz!

ELHATÁROZNI-CSINÁLNI-NEM NYAVALYOGNI!!!!! ÉS tényleg KÖNNYEN MEGY!!!

Minden sorstársamnak tiszta szívből kívánom ezt az érzést!!!!!!

Szóval nem mondhatok mást, csak hogy ELŐRE! Bízzatok Magatokban!!! Drukkolok Nektek és Magamnak!!! CSÓK

Kukkulós


…aztán megjártam a pszichológust is, de előtte beugrottam a bioboltba és Géza el kell mesélnem hogy volt ott egy hölgy és beszélgettem vele és az eladóval is. meglepetésemre az eladó épp azt ecsetelte neki, hogy a neuroptimot viszik tőle és jó eredményekkel használják. én csak megerősíteni tudtam ezt… 🙂

Harmony


10 napja szedem a neuroptimot, továbbra is sokkal jobban érzem magam. Olvasgatom a leveleket, tartom a diétát és eljutottam arra a szintre, hogy képesnek érzem magam a tornára is. Eddig a fáradtságtól, álmosságtól rágondolni sem mertem. Érdekes dolog amit észrevettem,hogy a neuroptim előtt reggelente már alig tudtam lábra állni, annyira fájt a talpam középen. Most ez megszűnt.

Anikó


Már két hónapja szedem a Neuroptimot kiegészítve Lecitin tablettával. Ez Géza tanácsára történt. A gondom az volt, hogy magas vérnyomással küszködtem. Arra hamar rájöttem, hogy a gyógyszereket el kell felejtenem, mert nem hozták meg a kívánt hatást. Így egy beszélgetés után megfogadtam a tanácsát és a két készítményt együttesen használom. Ma hosszú idő után újra megmértem és azt tapasztaltam, hogy már megközelítettem a normál értéket! 🙂 Köszönöm!

Morihei


Ma azt mondta nekem egy ismerősöm, akivel néhány hete nem találkoztam, hogy jól nézek ki, kisimult az arcom. Mondtam is neki, hogy sokkal jobban érzem magam, mint mikor legutóbb találkoztunk. Hát ez az egyik hatása a neuroptimnak és a múló pániknak:)

Nóra


Eltelt egy év azóta, hogy megírtam első kétségbe esett levelemet Neked. Hálásan köszönöm segítségedet. Hol is tartok most? Jól érzem magam, abbahagytam minden gyógyszer szedését. Továbbra is szedem a neuroptimot, Q 10-et, halolajkapszulát. Tartom az étkezésben is a szabályokat, nekem már ezek az ízek a “természetesek”. Kívánok mindenkinek sikeres győzelmeket. Géza, neked meg azt kívánom hogy ne veszítsd el lelkesedésedet. Úgy látom a régi motorosok ritkábban jelentkeznek, de “sajnos” van utánpótlás. Legalább nekik is van esélyük, általad, a gyógyulásra.

Üdv: Márti


…. én és feleségem már hónapok óta szedjük a neuroptimot, édesanyámnak is ezt ajánlottuk és bevált. Hát gondoltuk ártani nem árt és vettünk a bátyámnak is egy dobozzal, hátha segít. Már négy hete szedi ezt a készítményt, de már a második héten érezhető volt (nyugodtan mondhatom) az óriási változás!

Laci


Hála a neuroptimnak és annak, hogy olvasgatom ezt az oldalt, már három hete jól vagyok. Néha jön egy szívdobogás vagy balkéz fájdalom, de most már legyőzöm, nem jön utána a pánik. 6 éve most először van ez így. Igyekszem betartani az étkezést, nem mindig sikerül, de még az elején vagyok és mindent megteszek.

Netti


Jó hírekkel tudok én is csak szolgálni. Már nem csak emberek közé tudok menni, hanem dolgozni is. Bevásárló központokban is voltam már. És ami a legfontosabb, hogy a családomat és a házimunkát is el tudom látni úgy mint a régi énem volt. A fejfájásom sokat csökkent és ha fáj, akkor is eltudom viselni sőt valamikor már magától elmúlik. Szedem még az orvos által felírtakat és még a halolaj kapszulát C vitaminnal, ahogy ajánlottad. Nekem nagyon bevált. Nekem már élni sem volt kedvem, ehhez képest már nagyon jól vagyok …

Csilla


Fiam javaslatára kezdtem el szedni a neuroptimot. Hát nem nagyon hittem benne,és fenntartásokkal ugyan de naponta egyet bevettem. Megéltem már” egy két” évet és azt hittem újat nem tudnak nekem mutatni, de tévedtem! Vissza kaptam a tíz évvel ezelőtti vitalitásomat. Újra van kedvem főzni, takarítani! Tudom ez másoknak természetes dolog, de én már évek óta nem éreztem késztetést,hogy ilyeneket csináljak. Azóta kimozdulni is van kedvem a lakásból! Örülök hogy hallgattam a fiamra és mindenkinek nagyon ajánlom.

Kati


Én még hozzátenném, hogy a hiperaktív kamaszomnak is adom, akinek azelőtt nagyon nagy gondot okozott a felfokozottságból fakadó kezelhetetlen feszültségek oldása. Érdemes ezen a téren is kipróbálni, mert hat!

Gabriella


Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a vitaminra.Második hónapja szedem és a harmadik hét után éreztem hogy megszűnt bennem a feszültség és nem szorongok.a memóriám is jobb lett. 🙂 Ajánlom másoknak is. 🙂 Nekem bevált!! 🙂

Megrendelem a terméket:
Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek