Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Eléd dobom az övet, úsznod viszont neked kell!

2017. 02. 22.

Hosszú ez a tél. Arat a fény, a mozgás hiánya, virulnak a vírusok, tombol a tápanyaghiány. Ezek következményeként a túlfeszült idegrendszer, a beszűkült tudat, nagyjából semmi másra nem nyitott már, csak a szorongásra, félelemre, zavaró gondolatokra. Teszed a dolgod, végzed a munkád, még mosolyogsz is, de a rosszullétek éberen lesnek rád lelked hátsó udvarán és kihasználva félelmeidet, szenvedéssel itatják át életed minden pillanatát.
El vagy keseredve. Nem találod a megoldást, lüktet benned a “nem akarom ezt, miért pont én, segítsen valaki” kezdetű örökzöld, kipróbálsz ezt-azt, de semmi javulás. A nagy áttörés elmarad.
Szeretném ha tudnád, hogy maximálisan átérzem milyen félelmek, milyen kínok gyötörnek.
Szeretném ha tudnád, hogy nem vagy egyedül, hogy rengeteg ember küzd ugyanazokkal a problémákkal amikkel te. …és szeretném ha tudnád, hogy segítek.
De ahhoz, hogy a szorítás enyhüljön, ahhoz, hogy a rettegés tompuljon, elsősorban RÁD van szükséged. A rendet magadban és magad körül neked kell megteremtened! Ne valakitől vagy valamitől várd a megoldást! Aki az életeden változtatni tud (ez egy jó nagy frázis lesz, de igaz mint a rosseb) az egyes egyedül te vagy. Hozd meg a döntést és légy kurvára éhes arra az erős, nyugodt, magabiztos önmagadra aki voltál vagy aki lenni szeretnél!
Az önsajnálatot meg cseréld fel tettekre! Az semmit sem fog változtatni a helyzeteden, ha leírod mennyire rosszul vagy, hol, mi fáj, mitől rettegsz, sőt…
Légy tudatos, gyarapítsd az ismereteidet, készíts terveket, tűzz ki célokat és indulj el!
Ehhez minden segítséget megtalálsz a honlapomon. Ingyenes online öngyógyító program, szakemberek által összeállított 30 napos (de egy életre szóló) munkafüzet, fontos tudnivalók, hasznos jó tanácsok, cikkek, riportok, rengeteg erőt adó biztatás. Minden megvan itt, amire egy gyógyulni vágyónak szüksége van.
…csak tedd hozzá az elszántságot! Eléd dobom az övet, úsznod viszont neked kell!
Vágj bele, menni fog!

Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek