Örülünk, hogy megteszed
az első lépést a gyógyulás felé!

Adatvédelmi nyilatkozat

Újjászületés légzésterápia

2016. 12. 12.

Sok-sok emberrel találkoztam az elmúlt évek során. Készítettem interjúkat, riportfilmeket pszichiáterekkel, pszichológusokkal, neurológussal, jógaoktatókkal, hipno terapeutával, Schüssler-só szakértővel, gyógyszerésszel, természetgyógyásszal, kineziológussal, a Hagyományos Kínai Orvoslás orvos szakértőjével, de LÉGZÉS TERAPEUTÁVAL még nem. Olyannal, aki ráadásul életmód tanácsadó, író, pszichoanalitikus és teológus is egyben, meg főleg nem. Valahogy kimaradt. Na most bepótoltam. Első találkozásunk alkalmával kaptam tőle egy könyvet, melynek címe: A BOLDOGÍTÓ LÉGZÉS. Idéznék az előszóból.
„Ez a könyv szeretné megmutatni a sok út közül azt az utat, amelyen járva a betegség legyőzhető, az egészség fenntartható, megerősíthető, és elérhető a végső cél, amely nem más, mint a boldogság megélése önmagunkban.” Mondanom sem kell, felkeltette a figyelmemet, elolvastam. Jó (TAN)könyv. Nem az „ülj egyenes háttal egy széken és végy egy mély levegőt a hasadba” jellegű tartalommal. Minimum alapfokú (de inkább közép) ismeretek kellenek ahhoz, hogy „Ja, ezzel a dologgal már találkoztam többször, hú ez bizonyított és tuti így van” érzésed legyen.
Aztán egyeztettünk egy időpontot és elmentem hozzá egy „szuszogásra”. Ez zenei aláfestéssel történő ritmikus ki-belégzést jelent a vezetésével, ami alatt instrukciókat ad, hogyan irányítsd életed eseményeit, hogyan oldd meg, dolgozd fel a problémáidat, hogyan szüntesd meg a krízisállapotot.
Fekszel egy kanapén és az utasításait követve lélegzel, létezel, elhagyva bántást, félelmet, sérelmet, minden rosszat jóra, szépre, édesre, egyszóval ÉLETRE cserélve.

Amikor összekoszolódik a ruhánk, saras lesz a cipőnk, egyszerű a dolgunk. Levesszük, kimossuk, megtisztítjuk és kész. De mi a helyzet a gonddal, stresszel magunkba szívott fojtogató füsttel, a bántó szavak, fájdalmas emlékek, lelkünkre kérgesedett sebeivel. Azokat hogyan vegyük le, azokat hogyan mossuk ki?
…hát így. Szabadon száguldva az energiák országútján, hittel, szeretettel, megbocsájtással feltankolva egy rezgésekkel teli töltőállomáson. A kút neve: Márton Csilla. http://www.aboldogitolegzes.eu/

Brandenburg Neuro

Idegesség, ingerlékenység, felfokozott idegállapot, reggeli émelygés, alvászavar, erőtlenség, bágyadtság elleni mellékhatások nélküli természetes készítményt keresel? Olyat, amit bármikor elkezdhetsz szedni és aminek bármikor abbahagyhatod a szedését?

Rendelek
Kérdésed van?

Olvasd el az évek során
összegyűlt kérdéseket
és válaszokat!

Belenézek